Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aerobiczna 6 Weidera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam pytanie, jak cwicze A6W to moge sobie robic przerwy miedzy seriami ?

I czy ktos cwiczyl, po ilu dniach widac efekty ?

ravensygna.png
Opublikowano

Rob 100% tak jak jest tam nie mozesz sobie odpoczywac wiecej czasu ile tam jest

A efekty kazdy ma inne jeden bedzie mial juz po 2 tyg. drugi dopiero po miesiacu kwestia indywidualna

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

do 3 minut maxymalnie między seriami. Poczytaj o tym, w googlach jest pełno informacji, bo sam szukałem. Wszystko zależy od genetyki, ja jestem po 15 dniu i widać efekty.

Opublikowano

@UP

1 dzień?

Buahahaha

1 milimetr mniej

Mniej czego? Tobie chyba po ćwiczeniach z kutasa po milimetrze odchodzi, dlatego masz takiego małego.

Abs2 jest, żeby rozbudować mięśnie brzucha więc kurwa czego ma być mniej o 1mm? Debil.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Weteran
Opublikowano

Serie najlepiej wykonywać jedna po drugiej bez przerwy, ale wiadomo, że słabsi nie dają rady, dlatego przerwa 30 sec - 1 min nie powinna przeszkodzić.

Dobrze także wykonywać ćwiczenia z nogami uniesionymi w powietrzu.Sam odpadłem po 15 dniu, zero efektów, monotonne, brak chęci ;/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja czytałem, że można nawet parę godzin przerwy. Robiłem czasem rano, w południe i wieczorem i widać było efekty po 2 tygodniach :P Rób do tego ABS2, wtedy osiągniesz lepszy efekt jeszcze szybciej ;)

Opublikowano

ABS ma pewne wymagania... :)

Czas na regeneracje musi być, jak powiedzmy zrobisz np. 2 z 3 serii to przy następnych ćwiczeniach nadrabiasz serię ;)

Na stronkach z A6W pełno info ;)

Efekt w tym przypadku ma dwa znaczenia - A6W robisz po to aby zrzucić tłuszczyk, albo zbudować mięśnie brzucha. Dla każdego w innym czasie widoczny :>

Ja osobiście kiedy mogłem (przed kontuzją) ćwiczyć to kosz + biegi (we własnym zakresie, co dziennie ok. 100 kółek w okół boiska do piłki nożnej, rano i wieczorem) + A6W + ćwiczenie celności - rzuty do kosza. Kondycję miałem wspaniałą, a A6W utrzymywało kaloryfer. Aktualnie już mi się z lekka tłuszykiem zalał i nie jest tak pokaźny (jak już pisałem - kontuzja).

Polecm też pompki - budują posturę ;)

refy RMCF